Moja Božićna bajka

Draga deco,


Dok svi zajedno isčekujemo da božične čarolije ostvare naše najlepše snove i želje i dok ispisujemo najdivnije uspomene, molimo vas da na trenutak zatvorite oči.
Zamislite sada jednu veliku božičnu jelku ispred pećine u kojoj se rodio Isus Hrist.
onda zamislite dva mala, slatka, bela jagnjeta koja zaviruju da ga vide dok je povijen u jaslama. Sada zamislite njegovu mamu Devu Mariju, njenog supruga Josifa i tri stara mudraca koja su dišla da mu donesu poklone.
Neka osmeh sa njihovih lica i sjaj zvezda Danice obasja i vaša srca koja su prepuna ljubavi. Slušajte kako zvone zvončići i kako melodije najlepših božićnih pesama nežno donose nove radosti. Osećajte ljubav u svojim srcima, neka ljjubav raste i postaje vaša najveća snaga i zaštita. Verujte u Boga, dobrotu, verujte u ljubav, u svoje talente, svoje znanje. Verujte u ostvarenje svojih snova i verujte u svoju porodicu. Neka vam porodica bude najtopije mesto gde će te sanjati, igrati se, učiti, postajati veliti ljudi. Neka vam porodica bude najdragocenije imanje i neka vas Bog čuva od svake nedaće.
Želimo vam zdravlja i blagostanja, mnogo bombona i lepih slatkiša, vremena za igranje i druženje, prijateljstva i interesantnih doživljaja, uspešno učenje novih sadržaja i napredovanje. Neka vam se ispune sve želje, baš sve, i neka zauvek traju čarolije vaše božićne bajke!

Hristos se rodi, draga deco! Srećan Vam Božić!

Format: 23×17 cm
Broj strana: 60 strane
Povez: Meki
Godina izdanja: 2022

ISBN: 978-86-7594-078-4

Ostavite komentar

3 × 1 =