Моја Божићна бајка

Драга децо,


Док сви заједно исчекујемо да божичне чаролије остваре наше најлепше снове и жеље и док исписујемо најдивније успомене, молимо вас да на тренутак затворите очи.
Замислите сада једну велику божичну јелку испред пећине у којој се родио Исус Христ.
онда замислите два мала, слатка, бела јагњета која завирују да га виде док је повијен у јаслама. Сада замислите његову маму Деву Марију, њеног супруга Јосифа и три стара мудраца која су дишла да му донесу поклоне.
Нека осмех са њихових лица и сјај звезда Данице обасја и ваша срца која су препуна љубави. Слушајте како звоне звончићи и како мелодије најлепших божићних песама нежно доносе нове радости. Осећајте љубав у својим срцима, нека љјубав расте и постаје ваша највећа снага и заштита. Верујте у Бога, доброту, верујте у љубав, у своје таленте, своје знање. Верујте у остварење својих снова и верујте у своју породицу. Нека вам породица буде најтопије место где ће те сањати, играти се, учити, постајати велити људи. Нека вам породица буде најдрагоценије имање и нека вас Бог чува од сваке недаће.
Желимо вам здравља и благостања, много бомбона и лепих слаткиша, времена за играње и дружење, пријатељства и интересантних доживљаја, успешно учење нових садржаја и напредовање. Нека вам се испуне све жеље, баш свe, и нека заувек трају чаролије ваше божићне бајке!

Христос се роди, драга децо! Срећан Вам Божић!

Формат: 23×17 цм
Број страна: 60 страна
Повез: Меки
Година издања: 2022

ISBN: 978-86-7594-078-4

Оставите коментар

ten + 19 =