Fondaciji „Braća Karić“ uručena zahvalnica za donaciju i višedecenijsku podršku Kolektivnom venčanju.

Pod visokim pokroviteljstvom predsednika Srbije Aleksandra Vučića i Skupštine grada Beograda, završena je dvadeset i druga po redu tradicionalna manifestacija „Kolektivno venčanje 2021“ godine.

Kolektivno venčanje jeste značajno i podržano, jer pre svega nesebično stimuliše i poštuje tradicionalnu vrednost institucije braka kao i što pruža pomoć i podršku mladim ljudima koji tek stupaju u bračnu zajednicu.

Fondacija „Braća Karić“ je kao i prethodnih godina bila jedan od donatora ove manifestacije koja podržava sve ono za šta se Fondacija više od četiri decenije zalaže, promociju porodice, braka i rađanja.

Tim povodom, u Skupštini grada Beograda, danas su uručene zahvalnice uglednim privrednicima, ustanovama i pojedincima koji su doprineli da ova akcija opravda svoje postojanje.

Prisutnima se najpre obratio organizator Tivi Malčev, a potom ih je pozdravila diva srpskog glumišta Rada Đuričin, kao predsednica Odbora mladenaca Srbije i na radost svih prisutnih izgovorila odlomak iz knjige Mome Kapora.

U ime porodice Karić i Fondacije „Braća Karić“ zahvalnicu je primila Danijela Karić Mileusnić, koja je uručenju prisustvovala sa porodicom, suprugom Ivanom i decom, Filipom, Monikom i Maksimom. Danijela se zahvalila u ime porodice i Fondacije i podsetila na slogan, koji ponosno stoji uz ime njihove porodične Fondacije i više od četrdeset godina poručuje da je porodica najsigurnije mesto.

Posebno priznanje i Zahvalnicu Odbor mladenaca i mladenci Kolektivnog venčanja dodelili su i predsedniku Srbije ALEKSANDRU VUČIĆU za podršku i počasno kumstvo svim mladencima.

 

Ostavite komentar

nineteen − three =