Фондацији „Браћа Карић“ уручена захвалница за донацију и вишедеценијску подршку Колективном венчању

Под високим покровитељством председника Србије Александра Вучића  и Скупштине града Београда, завршена је двадесет и друга по реду традиционална манифестација “Колективно венчање 2021” године.

Колективно венчање јесте значајно и подржано, јер пре свега несебично стимулише и поштује традиционалну вредност институције брака као и што пружа помоћ и подршку младим људима који тек ступају у брачну заједницу.

Фондација „Браћа Карић“ је као и претходних година била  један од донатора ове манифестације која подржава све оно за шта се Фондација више од четири деценије залаже, промоцију породице, брака и рађања.

Тим поводом, у Скупштини града Београда, данас су уручене захвалнице угледним привредницима, установама и  појединцима који су допринели да ова акција оправда своје постојање.

Присутнима се најпре обратио организатор Тиви Малчев, а потом их је поздравила дива српског глумишта Рада Ђуричин, као председница Одбора младенаца Србије и на радост свих присутних изговорила одломак из књиге Моме Капора.

У име породице Карић и Фондације „Браћа Карић“ захвалницу је примила Данијела Карић Милеуснић, која је уручењу присуствовала са породицом, супругом Иваном и децом, Филипом, Моником и Максимом. Данијела се захвалила у име породице и Фондације и подсетила на слоган, који поносно стоји уз име њихове породичне Фондације и више од четрдесет година поручује да је  породица  најсигурније место.

 

Посебно признање и Захвалницу Одбор младенаца и младенци Колективног венчања доделили су и председнику Србије  АЛЕКСАНДРУ ВУЧИЋУ за подршку и почасно кумство свим младенцима.

 

Оставите коментар

12 − 11 =