Сви смо ми Деда Мраз

Фондација Браћа Карић већ неколико година успешно сарађује са Васпитно образовним центрoм Креативно перо. И овога пута Фондација се одазвала позиву ВОС Креативно перо да буде део хуманитарне акције „Сви смо ми Деда Мраз”  која је трајала од 6. до 17. децембра 2021. године.

Новогодишњи дух даривања надјачао је све постојеће препреке изазване актуелним епидемијским околностима и донације у виду одеће, обуће, књига, играчака, слаткиша и сланиша, које су брижљиво упаковане у новогодишње пакетиће, пронашле су свој чаробни пут из Креативног пера до деце којима су ти дарови били намењени.

У оквиру ове акције пакетићи су испоручени најпре корисницима у програму Центра за интеграцију младих – Свратишта у Београду, а потом и дечијем одељењу Института за онкологију и радиологију Србије, Болници за дечије плућне болести и ТБЦ, КБЦ Др Драгиша Мишовић, дечијем одељењу КЦ Крагујевац и Дому за незбринуту децу Душко Радовић у Нишу.

Породична Фондација Браћа Карић у својој дугој традицији од преко 40 година хуманитарног рада одувек је видела и препознавала потребу да се брине о најмлађима, посебно у време празника.

„Добра воља, жеља да се помогне, изађе у сусрет и учествује у оваквим акцијама, је вишедеценијска традиција дубоко укорењена у мисији и визији наше Фондације. Верујемо да је изузетно важно  ширити тај талас добре воље и добре енергије, није довољно да само ми делујемо и помажемо, као Фондација – то јесте наш задатак, али је подједнако наш задатак да исту жељу за доброчинством пробудимо и у другима. Још једном честитам на успешној акцији Кретивном перу и свима од срца у име своје породице и Фондације желим пре свега добро здравља и срећне новогодишње и божићне празнике”, поручила је овом приликом  председница Фондације, Даница Карић Стојилковић.

 

 

Оставите коментар

8 + eight =