Vremena se menjaju, porodica ostaje

U Domu omladine u Beogradu svečano je otvorena izložba fotografija koja proslavlja porodične vrednosti pod naslovom „Vremena se menjaju, porodica ostaje”. Organizatori, porodica Rajković, predstavili su kroz ovu izložbu važnost porodice, a jedna od najistaknutijih bila je fotografija porodice Karić ispred Hrama Svetog Save.

Izložba je bila toplo primljena i privukla je veliki broj posetilaca, uključujući i poznata lica iz društvenog i kulturnog života. Na izložbi se, osim predivnih fotografija, mogla osetiti i toplina porodičnog okruženja, što je dodatno obogatilo doživljaj.

Porodica je najsigurnije mesto: ovo je moto porodice Karić i bilo je prirodno da se njihova fotografija nađe na ovoj izložbi. Fotografija koja prikazuje skoro 200 članova porodice izazvala je veliko interesovanje i na najbolji mogući način pokazala spoj tradicije i modernog društva. Ova fotografija porodice Karić prenosi poruku o značaju porodičnih veza i podseća na značaj tradicije u savremenom društvu: u jednoj slici prikazana je snaga i sklad porodice koja gradi i čuva tradicionalne vrednosti srpskog naroda vekovima unazad

Izložba „Vremena se menjaju, porodica ostaje“ je veliki uspeh postignut zahvaljujući porodici Rajković, koja je uspešno promovisala porodične vrednosti. Fondacija Braća Karić nastaviće da podržava ovakve inicijative, obezbeđujući zdraviju budućnost za porodice u Srbiji. Ova izložba ne samo što podseća na značaj porodice u društvu, već i inspiriše da se njene vrednosti održe i ugrade u moderan način života.

 

Ostavite komentar

three × one =