Времена се мењају, породица остаје

У Дому омладине у Београду свечано је отворена изложба фотографија која прославља породичне вредности под насловом „Времена се мењају, породица остаје”. Организатори, породица Рајковић, представили су кроз ову изложбу важност породице, а једна од најистакнутијих била је фотографија породице Карић испред Храма Светог Саве.

Изложба је била топло примљена и привукла је велики број посетилаца, укључујући и позната лица из друштвеног и културног живота. На изложби се, осим предивних фотографија, могла осетити и топлина породичног окружења, што је додатно обогатило доживљај.

Породица је најсигурније место: ово је мото породице Карић и било је природно да се њихова фотографија нађе на овој изложби. Фотографија која приказује скоро 200 чланова породице изазвала је велико интересовање и на најбољи могући начин показала спој традиције и модерног друштва. Ова фотографија породице Карић преноси поруку о значају породичних веза и подсећа на значај традиције у савременом друштву: у једној слици приказана је снага и склад породице која гради и чува традиционалне вредности српског народа вековима уназад

Изложба „Времена се мењају, породица остаје” је велики успех постигнут захваљујући породици Рајковић, која је успешно промовисала породичне вредности. Фондација Браћа Карић наставиће да подржава овакве иницијативе, обезбеђујући здравију будућност за породице у Србији. Ова изложба не само што подсећа на значај породице у друштву, већ и инспирише да се њене вредности одрже и уграде у модеран начин живота.

 

Оставите коментар

16 − twelve =