Uspešna realizacija Humanitarne Uskršnje aukcije 2023. u Kreativnom peru

Fondacija Braća Karić se i ove godine sa velikim zadovoljstvom pridružila i podržala ralizaciju humanitarne Uskršnje aukcije u organizaciji Vaspitno-obrazovnog sistema Kreativno pero.

kp 3

Ova obrazovna institucija je u saradnji sa Asocijacijom roditelja animirala svu svoju decu da učestvuju u umetničkom programu a kreativnim slikarskim idejama i talentima doprinesu da aukcija uspe.

kp 2

Polaznici Kreativnog pera su zajedno sa svojim drugarima iz Prihvatilišta za decu Beograda na uskršnjim radionicama brižljivo oslikali drvena jaja, a njihovi umetnički unikatni radovi bili su predmet aukcije.
Uključivanjem dece u ovakav vid akcija podstiče se razvoj empatije i podiže se svest o tome zašto je važno pomagati drugima.

kp 4

Sa velikim zadovoljstvom Kreativno pero objavljuje da je na ovogodišnjoj uspešno realizovanoj uskršnjoj aukciji prikupljeno 358.220,00 dinara i sav prihod biće usmeren za nabavku neophodnih sredstava za svakodnevne potrebe dece Prihvatilišta za decu Beograda.

kp 5

Kao i ranijih godina, Uskršnju aukciju pored Fondacije Braća Karić, podržali su, humanitarna organizacija Find Raoul, predstavnici Alumni kluba Gimnazije Kreativno pero, Učenički parlament Alfa BK Univerziteta, Akademija umetnosti u Beogradu, Srbija Danas, cvećara Ivona, K1 televizija i mnogi drugi.

kp 1

Tim Kreativno pero je još jednom uspeo da zajedničkim snagama afirmiše prave vrednosti koje su u društvu danas preko potrebne – humanost i solidarnost. Kreativno pero nastavlja i dalje da širi dobru energiju i dobročinstvo kroz druge humanitarne akcije tokom godine koje sa zadovoljstvom organizuje.
Tim VOS Kreativno pero se svim učesnicima zahvaljuje na učešću i dobroj volji da se još jedna u nizu humanitarnih akcija uspešno realizuje!

Ostavite komentar

eight − 8 =