Успешна реализација Хуманитарне Ускршње аукције 2023. у Креативном перу

Фондација Браћа Карић се и ове године са великим задовољством придружила и подржала рализацију хуманитарне Ускршње аукције у организацији Васпитно-образовног система Креативно перо.

kp 3

Ова образовна институција је у сарадњи са Асоцијацијом родитеља анимирала сву своју децу да учествују у уметничком програму а креативним сликарским идејама и талентима допринесу да аукција успе.

kp 2

Полазници Креативног пера су заједно са својим другарима из Прихватилишта за децу Београда на ускршњим радионицама брижљиво осликали дрвена јаја, а њихови уметнички уникатни радови били су предмет аукције.
Укључивањем деце у овакав вид акција подстиче се развој емпатије и подиже се свест о томе зашто је важно помагати другима.

kp 4

Са великим задовољством Креативно перо објављује да је на овогодишњој успешно реализованој ускршњој аукцији прикупљено 358.220,00 динара и сав приход биће усмерен за набавку неопходних средстава за свакодневне потребе деце Прихватилишта за децу Београда.

kp 5

Као и ранијих година, Ускршњу аукцију поред Фондације Браћа Карић, подржали су, хуманитарна организација Финд Раоул, представници Алумни клуба Гимназије Креативно перо, Ученички парламент Алфа БК Универзитета, Академија уметности у Београду, Србија Данас, цвећара Ивона, К1 телевизија и многи други.

kp 1

Тим Креативно перо је још једном успео да заједничким снагама афирмише праве вредности које су у друштву данас преко потребне – хуманост и солидарност. Креативно перо наставља и даље да шири добру енергију и доброчинство кроз друге хуманитарне акције током године које са задовољством организује.
Тим ВОС Креативно перо се свим учесницима захваљује на учешћу и доброј вољи да се још једна у низу хуманитарних акција успешно реализује!

Оставите коментар

3 × 5 =