Uspešna realizacija humanitarne Uskršnje aukcije 2022. u saradnji sa decom i roditeljima

Vaspitno-obrazovni sistem Kreativno pero u saradnji sa Asocijacijom roditelja je uspešno realizovao još jednu u nizu humanitarnih akcija.
U susret predstojećim uskršnjim praznicima, u prelepom ambijentu Kreativnog pera u Tolstojevoj 58 održana je Humanitarna uskršnja aukcija.
Polaznici Kreativnog pera su na uskršnjim radionicama brižljivo oslikali drvena jaja, sa željom da svojim doprinosom pomognu drugarima iz socijalno ugroženih porodica, a njihovi umetnički unikatni radovi bili su predmet aukcije.

Ovogodišnja donacija je prikupljena sa ciljem da se pomogne porodica Anđelović iz sela Radovnica, kao i porodica Mihajlović iz sela Toplac u blizini Vranja.
Sa velikim zadovoljstvom Kreativno pero objavljuje da je na ovogodišnjoj uspešno realizovanoj uskršnjoj aukciji prikupljeno 842.550,00 dinara rsd, od čega je 138.000,00 rsd uplaćeno onlajn putem, direktno na žiro račun gospođe Ljubice Anđelović, korisnika ovogodišnje donacije. Od prikupljenih sredstava, obezbediće se deo materijala za izgradnju njihovog novog doma, i šporet smederevac za porodicu Mihajlović iz sela Toplac u blizini Vranja.

Kao i ranijih godina, Uskršnju aukciju podržala je Fondacija Braća Karić, SrbijaDanas, humanitarna organizacija Nađi Ralula, cvećara Ivona, Hajp TV, K1 televizija, Mima torte & kolači, i mnogi drugi.

Pozivamo sve ljude dobrog srca da se priključe akciji prikupljanja sredstava za kupovinu materijala neophodnih za izgradnju kuće porodice Anđelović uplatom na žiro račun Ljubinke Anđelović, Radovnica bb: 200-117215091-22.

Još jednom smo uspeli da zajedničkim snagama afirmišemo prave vrednosti koje su društvu danas preko potrebne – humanost i solidarnost.
Tim VOS Kreativno pero se svim učesnicima zahvaljuje na učešću i dobroj volji da se još jedna u nizu humanitarnih akcija uspešno realizuje!

Ostavite komentar

12 − 5 =