Успешна реализација хуманитарне Ускршње аукције 2022. у сарадњи са децом и родитељима

Васпитно-образовни систем Креативно перо у сарадњи са Асоцијацијом родитеља је успешно реализовао још једну у низу хуманитарних акција.
У сусрет предстојећим ускршњим празницима, у прелепом амбијенту Креативног пера у Толстојевој 58 одржана је Хуманитарна ускршња аукција.
Полазници Креативног пера су на ускршњим радионицама брижљиво осликали дрвена јаја, са жељом да својим доприносом помогну другарима из социјално угрожених породица, а њихови уметнички уникатни радови били су предмет аукције.

Овогодишња донација је прикупљена са циљем да се помогне породица Анђеловић из села Радовница, као и породица Михајловић из села Топлац у близини Врања.
Са великим задовољством Креативно перо објављује да је на овогодишњој успешно реализованој ускршњој аукцији прикупљено 842.550,00 динара рсд, од чега је 138.000,00 рсд уплаћено онлајн путем, директно на жиро рачун госпође Љубице Анђеловић, корисника овогодишње донације. Од прикупљених средстава, обезбедиће се део материјала за изградњу њиховог новог дома, и шпорет смедеревац за породицу Михајловић из села Топлац у близини Врања.

Као и ранијих година, Ускршњу аукцију подржала је Фондација Браћа Карић, СрбијаДанас, хуманитарна организација Нађи Ралула, цвећара Ивона, Хajp ТВ, К1 телевизија, Мима торте & колачи, и многи други.

Позивамо све људе доброг срца да се прикључе акцији прикупљања средстава за куповину материјала неопходних за изградњу куће породице Анђеловић уплатом на жиро рачун Љубинке Анђеловић, Радовница бб: 200-117215091-22.

Још једном смо успели да заједничким снагама афирмишемо праве вредности које су друштву данас преко потребне – хуманост и солидарност.

Тим ВОС Креативно перо се свим учесницима захваљује на учешћу и доброј вољи да се још једна у низу хуманитарних акција успешно реализује!

Оставите коментар

6 − 1 =