Neverovatni projekat Saše Džafrija

Karić Fondacija ponosno čestita dobitniku nagrade „Braća Karić” Saši Džafriju, za umetnost i humanitarni rad, za 2010 godinu, na izvrsnom i neverovatnom projektu.

Ovaj mladi umetnik je stvorio komad koji pokriva blizu 2.000 kvadratnih metara. Očekuje se da će biti zvanično NAJVEĆE umetničko platno na svetu kada se zvanično izmeri i ono nosi naziv „Putovanje čovečanstva”.

„Od prodaje moje slike na dobrotvornoj aukciji, imamo za cilj da pomognemo živote dece širom sveta koja su najviše pogođena posledicama pandemije Covid-19, nadajući se da ćemo ovoj deci pružiti priliku menjajući njihove živote za budućnost na bolje. Nadajući se da će inspirisati Čovečanstvo da iz tame donese malo Svetlosti; sa ciljem da ne naučimo ono što smo mislili da znamo i ponovo naučimo sve što treba da znamo, kroz Srca, Umove i Duše dece sveta. 🙏💙🌍

Nadajući se da će nadahnuti ljubav, negu i regeneraciju naše lepe planete, istinsko razumevanje „univerzalne svesti” i uključivanje i zajedništvo CELOG čovečanstva. Dovoljno diskriminacije i samovažnosti omogućava spajanje čovečanstva kao jednog.

Zamislite šta bi 7,4 milijarde ljudi moglo učiniti zajedno; dok smo ponovo povezani sa sobom, međusobno, sa svojim tvorcem, i na kraju sa „Dušom Zemlje”, u čast života vrednog življenja, sa integritetom, čistim namerama, lepotom i čarolijom deteta u nama svima, sa poniznošću, ljubav i ponovno povezivanje SVE; nasleđe dostojno čovečanstva kome svi možemo težiti, projekcija čiste energije ispunjene samo purističkim mogućim namerama …. 🙏💜💖 Zajedno, obojimo Svet drugim bojama”.

Dobrotvorni partneri ovog projekta:  @unicef @globalgiftfoundation @dubaicares @unesco @atlantisthepalm @danaholdings @karicfoundation @fsrguae @sachajafri

 

 

 

 

 

 

Ostavite komentar

16 + thirteen =