Karić fondacija u poseti Prihvatilištu za decu Beograd

Predstavnici Karić fondacije posetili su Prihvatilište za decu Beograd, koje zbrinjava najosetljivije kategorije mladih iz cele Srbije i obradovali ih novogodišnjim paketićima i poklonima u vidu hrane i odeće koji su im, kako su rekli, više nego potrebni.

Karić fondacija je mladim stanarima prihvatilišta pokušala da makar za trenutak praznike učini lepšim, a prema rečima Danijele Stanković koja je rukovodioc ustanove, ovde je s obzirom na uslove, umetnost preživeti dan. Prihvatilište se trenutno nalazi u neodgovarajućem prostoru, ima samo dve prostorije za rad sa decom koja su suočena sa najtežim traumama.

U dogovoru sa Prihvatilištem, Karić fondacija donirala je ono što je u ovom trenutku najneophodnije. Pored novogodišnjih paketa, papuča, čarapa, Fondacija je obezbedila i hranu za svu decu u Prihvatilištu. Predsednica Karić fondacije, Danica Karić istakla je da je ova poseta veoma važna kako zbog upoznavanja sa decom i osobljem, tako i zbog podizanja svsti o životu i uslovima u Prihvatilištu.

 

Ostavite komentar

nineteen − 17 =