Карић фондација у посeти Прихватилишту за дeцу Бeоград

Представници Карић фондације посетили су Прихватилиште за децу Београд, које збрињава најосетљивије категорије младих из целе Србије и обрадовали их новогодишњим пакетићима и поклонима у виду хране и одеће који су им, како су рекли, више него потребни.

Карић фондација је младим станарима прихватилишта покушала да макар за тренутак празнике учини лепшим, а према речима Данијеле Станковић која је руководиоц установе, овде је с обзиром на услове, уметност преживети дан. Прихватилиште се тренутно налази у неодговарајућем простору, има само две просторије за рад са децом која су суочена са најтежим траумама.

У договору са Прихватилиштем, Карић фондација донирала је оно што је у овом тренутку најнеопходније. Поред новогодишњих пакета, папуча, чарапа, Фондација је обезбедила и храну за сву децу у Прихватилишту. Председница Карић фондације, Даница Карић истакла је да је ова посета веома важна како због упознавања са децом и особљем, тако и због подизања свсти о животу и условима у Прихватилишту.

 

Оставите коментар

3 + 15 =