Vreme radosti: Predstavljanje edicije Porodično blago u Vranju

Autorke Danica Karić Stojilković i Olivera Olja Petrović su na Dečijem festivalu Vreme radosti u Vranju predstavile ediciju Porodično blago, koju je objavila Fondacija Braća Karić. Ovaj događaj, održan u svečanoj i radosnoj atmosferi, okupio je veliki broj mališana koji su sa oduševljenjem učestvovali u aktivnostima.

Edicija Porodično blago objavljena je u okviru projekta Porodica je najsigurnije mesto – ovo je glavni moto Fondacije već pola veka i simbolizuje sve vrednosti za koje se Fondacija zalaže. Projekat Porodice je najsigurnije mesto ima za cilj očuvanje i negovanje porodičnih odnosa i vrednosti i sprovodi se između ostalog i kroz literaturu namenjenu deci i mladima. Knjige iz edicije Porodično blago obiluju pričama koje promovišu važnost porodice, ljubavi, podrške i zajedništva. Tokom predstavljanja, deca su imala priliku da slušaju omiljene priče, da pevaju i igraju zajedno sa autorima, što je stvorilo jedinstvenu i toplu atmosferu.

Dana Karić i Olja Petrović su svojim nastupom oduševili mladu publiku. Njihova interaktivna izlaganja i zajedničke aktivnosti sa decom doprineli su dodatnom angažovanju i interesovanju za čitanje i porodične vrednosti.

Fondacija Braća Karić uvek podržava i ističe značaj ovakvih manifestacija koje podstiču razvoj pozitivnih vrednosti kod dece i mladih, te doprinose jačanju porodičnih veza. Posetioci su imali priliku da se upoznaju sa knjigama iz edicije Porodično blago, da ih kupe i da razgovaraju sa autorima.

Dečiji festival u Vranju pokazao je da Porodično blago nije samo literatura, već i alat koji okuplja i povezuje porodice kroz zajedničke aktivnosti i učenje. Svi prisutni su se složili da su ovakvi događaji od velikog značaja za razvoj dece i očuvanje porodičnih vrednosti u našem društvu.

Ostavite komentar

four × four =