Невероватни пројекат Саше Џафрија

13Карић Фондација поносно честита добитнику награде „Браћа Карић” Саши Џафрију, за уметност и хуманитарни рад, за 2010 годину, на изврсном и невероватном пројекту.

Овај млади уметник је створио комад који покрива близу 2.000 квадратних метара. Очекује се да ће бити званично НАЈВЕЋЕ уметничко платно на свету када се званично измери и оно носи назив „Путовање човечанства”.

„Од продаје моје слике на добротворној аукцији, имамо за циљ да помогнемо животе деце широм света која су највише погођена последицама пандемије Цовид-19, надајући се да ћемо овој деци пружити прилику мењајући њихове животе за будућност на боље. Надајући се да ће инспирисати Човечанство да из таме донесе мало Светлости; са циљем да не научимо оно што смо мислили да знамо и поново научимо све што треба да знамо, кроз Срца, Умове и Душе деце света. 🙏💙🌍

Надајући се да ће надахнути љубав, негу и регенерацију наше лепе планете, истинско разумевање „универзалне свести” и укључивање и заједништво ЦЕЛОГ човечанства. Довољно дискриминације и самоважности омогућава спајање човечанства као једног.

Замислите шта би 7,4 милијарде људи могло учинити заједно; док смо поново повезани са собом, међусобно, са својим творцем, и на крају са „Душом Земље”, у част живота вредног живљења, са интегритетом, чистим намерама, лепотом и чаролијом детета у нама свима, са понизношћу, љубав и поновно повезивање СВЕ; наслеђе достојно човечанства коме сви можемо тежити, пројекција чисте енергије испуњене само пуристичким могућим намерама …. 🙏💜💖 Заједно, обојимо Свет другим бојама”.

Добротворни партнери овог пројекта:  @unicef @globalgiftfoundation @dubaicares @unesco @atlantisthepalm @danaholdings @karicfoundation @fsrguae @sachajafri

 

 

 

 

 

 

Оставите коментар

1 × 3 =