Време радости: Представљање едиције Породично благо у Врању

Ауторке Даница Карић Стојилковић и Оливера Оља Петровић су на Дечијем фестивалу Време радости у Врању представиле едицију Породично благо, коју је објавила Фондација Браћа Карић. Овај догађај, одржан у свечаној и радосној атмосфери, окупио је велики број малишана који су са одушевљењем учествовали у активностима.

Едиција Породично благо објављена је у оквиру пројекта Породица је најсигурније место – ово је главни мото Фондације већ пола века и симболизује све вредности за које се Фондација залаже. Пројекат Породице је најсигурније место има за циљ очување и неговање породичних односа и вредности и спроводи се између осталог и кроз литературу намењену деци и младима. Књиге из едиције Породично благо обилују причама које промовишу важност породице, љубави, подршке и заједништва. Током представљања, деца су имала прилику да слушају омиљене приче, да певају и играју заједно са ауторима, што је створило јединствену и топлу атмосферу.

Дана Карић и Оља Петровић су својим наступом одушевили младу публику. Њихова интерактивна излагања и заједничке активности са децом допринели су додатном ангажовању и интересовању за читање и породичне вредности.

Фондација Браћа Карић увек подржава и истиче значај оваквих манифестација које подстичу развој позитивних вредности код деце и младих, те доприносе јачању породичних веза. Посетиоци су имали прилику да се упознају са књигама из едиције Породично благо, да их купе и да разговарају са ауторима.

Дечији фестивал у Врању показао је да Породично благо није само литература, већ и алат који окупља и повезује породице кроз заједничке активности и учење. Сви присутни су се сложили да су овакви догађаји од великог значаја за развој деце и очување породичних вредности у нашем друштву.

Оставите коментар

7 + fifteen =